E-Deck: Het podium voor GTD-E projectdag met workshops, presentaties én elektrisch vliegen

27 jun. 2024

Vorige week kwamen de partners van het Green Transport Delta - Electrification project (GTD-E) samen voor een inspirerende projectdag bij E-Deck op Vliegveld Teuge, vlakbij Apeldoorn. Tijdens dit evenement werden presentaties en workshops gehouden in onze veelzijdige Flight Deck ruimte en genoten de deelnemers van een uitgebreide lunch op het terras van de Sky Lounge met een uniek uitzicht op de landingsbaan. Dit evenement, georganiseerd door NRG2fly en het DEAC Dutch Electric Aviation Centre Teuge, was een stap in de richting van een duurzame toekomst in de luchtvaart.

Een dag vol hoogtepunten

Na een inspirerende presentatie van de E-Flight Academy over hun unieke concept ‘Flying on the Sun’, kregen de deelnemers een rondleiding door NRG2fly. Hier werden hun innovatieve mobiele oplaadoplossingen getoond. Sommigen hadden zelfs de kans om zelf een elektrische vlucht te ervaren, die niet alleen stiller en brandstofefficiënter was, maar ook een veelbelovende blik bood op wat komen gaat.

Workshops en netwerkmogelijkheden

Naast de inspirerende presentaties bood de dag ook ruimte voor workshops. Hierin werd dieper ingegaan op de zakelijke mogelijkheden van elektrische luchtvaart op luchthavens en werd er gediscussieerd over de noodzakelijke stappen om elektrisch vliegen op te schalen. Dit alles vond plaats in een setting die ideaal was voor netwerken, met ongeveer 40 aanwezigen uit de industrie, overheid, academische wereld en vertegenwoordigers van luchthavens.

Uitgebreide lunch op het terras van Sky Lounge

Tijdens de lunch konden de deelnemers genieten van een uitgebreide lunch op het terras van de Sky Lounge, gelegen op de tweede verdieping van E-Deck. Dit terras biedt een prachtig uitzicht op de landingsbaan, waar elektrische vliegtuigen geruisloos opstijgen en landen. Het was een perfecte gelegenheid om te ontspannen en na te praten over de ochtendactiviteiten.

Duurzaamheid voorop bij E-Deck

Bij E-Deck staat duurzaamheid centraal. We zijn trots op onze inspanningen om elke dag duurzamer te worden. Van waterbesparende kranen en duurzame schoonmaakmiddelen tot faciliteiten voor afvalscheiding, we zetten ons in voor een groene toekomst. Daarnaast is E-Deck de thuisbasis van de E-Flight Academy, de eerste elektrische vliegschool ter wereld. Combineer je boeking bij E-Deck met een elektrische vlucht en creëer een onvergetelijke ervaring voor jouw gasten.

Plan jouw Volgende Event bij E-Deck

Laat je inspireren door de mogelijkheden bij E-Deck en boek jouw volgende evenement bij ons. Neem contact op met ons team om de mogelijkheden te bespreken en een onvergetelijke ervaring te creëren voor jouw gasten.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij E-Deck en samen te werken aan een duurzamere toekomst in de luchtvaart!

Geinspireerd? Mail of bel ons.

Niek Baarsma event coordinator E-Deck
Niek Baarsma event coordinator E-Deck

Anouk en Rick helpen je graag.

Geinspireerd? Mail of bel ons.

Niek Baarsma event coordinator E-Deck
Niek Baarsma event coordinator E-Deck

Anouk en Rick helpen je graag.

Geinspireerd? Mail of bel ons.

Niek Baarsma event coordinator E-Deck
Niek Baarsma event coordinator E-Deck

Anouk en Rick helpen je graag.